banner jrf
logo jrf

Fotograaf Wijk bij Duurstede

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf in Wijk bij Duurstede en omstreken, dan is Jan Rijnders Fotografie de beste keuze. Jan is een gevestigde beroepsfotograaf . Voor zowel particuliere- als zakelijke shoots bent u bij Jan Rijnders Fotografie aan het juiste adres.
De focus ligt hoofdzakelijk op het fotograferen van mensen. In zijn
portfolio zie je voor welke fotoshoots je bij Jan Rijnders Fotografie terecht kunt.:

Portetshoot: Jan fotografeert op lokatie waarbij de fotoshoot relatief eenvoudig wordt gehouden. Jan maakt close-ups en totaal (full body)shots. De professionele visagisten Laura of Connie toveren je om tot een waar fotomodel voor één dag.
Kindershoot: de tijd gaat altijd veel te snel. Een kindershoot helpt je je kind op een bepaalde fase in zijn of haar leven te herinneren.
Zwangerschapsshoot: leg deze bijzondere gebeurtenis in je leven vast met een zwangerschapsshoot.
Newbornshoot: gefeliciteerd met jullie kindje! Leg dit grote wonder vast met een shoot bij jou thuis die de puurheid en schoonheid van jullie kindje laat zien.
Familieshoot: op de foto met de hele familie! Geschikt voor alle leeftijden. Jan zorgt ervoor dat iedereen op karakteristieke wijze naar voren komt op de foto. Ieder gezinslid is immers uniek.
Loveshoot: vier de liefde tussen jou en je partner met een loveshoot! Handig voordat jullie gaan trouwen als inspiratie voor de trouwkaart. Ook leuk als bijzonder cadeau!
Modelportfoliohoot: de model portfolio shoot bedraagt 3 uur. Je kunt als extra optie kiezen voor drie keer uitgebreide visagie & hairstyling en modelcoaching. Dat is aan te raden als je bezig bent met het opbouwen van je professionele modelportfolio.
Vriendinnen- en of zussenshoot: samen op de foto met je vriendin(nen) en/of met je zus(sen), helemaal opgedoft of juist naturel: jouw wensen staan centraal.
Corperateshoots: op professionele wijze brengen wij jou en jouw bedrijf in beeld zodat je indruk maakt met zakelijke foto’s met allure.

Jouw fotograaf in Wijk bij Duurstede
Voor een ervaren en gedreven fotograaf met passie in Wijk bij Duurstede kies je dus voor Jan Rijnders Fotografie.
Boek zelf een fotoshoot naar keuze via deze link of neem vrijblijvend contact op om te zien wat er zoal mogelijk is.Jan Rijnders Fotografie

Linge 67, 3961 JE, Wijk bij Duurstede

kvk 30281820
btw NL001245103B71

www.janrijndersfotografie.nl
info@janrijndersfotografie.nl
website update 21-01-2023
.
…..Fotografie met passie

…..
bezoeker
© 2019 JAN RIJNDERS FOTOGRAFIE