fotografie met passie

t e a m - j r f
Jan Rijnders Fotografie / Studio JRF is een jong en dynamisch bedrijf waar met passie en veel enthousiasme wordt gewerkt aan uw fotografische opdracht. Het bedrijf is sinds begin 2010 als zelfstandige fotostudio van start gegaan en weet zich door de jaren heen aan steeds meer klanten te binden. Door de combinatie van kwaliteitsfotografie, creativiteit en de toetreding tot de beroepsvereniging Dutch Photographers (DuPho), weet Jan Rijnders Fotografie zich goed te onderscheiden in het sterk competitieve landschap van de (beroeps)fotografie. Dit drukt zich uit in een groeiende tevreden klantenkring. Kijk eens bij de reviews naar de ervaringen van klanten die u voorgingen.
Jan Rijnders Fotografie is gespecialiseerd in portret-, modelportfolio en bedrijfsfotografie. Tevens kunt u terecht voor o.a. bruids-, zwangerschaps-, new born- en kinderfotografie.
De mensen achter Jan Rijnders Fotografie zijn vakkundig op het eigen terrein, zijn complementair aan elkaar en vormen door het enthousiasme een hecht en betrouwbaar team. Dit komt zonder meer het eindproduct (uw opdracht) ten goede.

Het team JRF:


Stacks Image 47
Jan Rijnders
fotograaf / eigenaar /
aangesloten bij
DuPho.
Stacks Image 54
Dorry Rijnders
administratie / organisatie / visagie & hairstyling
Dorry Rijnders
Stacks Image 65
Laura Lassche Sanchez
visagie & hairstyling
LS Make up artist
Stacks Image 30234
Connie Prins
visagie & hairstyling / styling
Connie Prins
Stacks Image 30242
Lianne Hoogervorst
modelcoaching
Lianne Hoogervorst
Stacks Image 30238
Malika Jermoumi
modelcoaching
Malika Jermoumi